ro  ru 

Construiește o carieră în imobiliare

Aplica acum

Vino în echipa Romanescu&Co!

Vrei să câștigi mai mult de 1 000 € pe lună și să nu fii dependent de munca la birou sau graficul fix de la oră la oră? Îți oferim posibilitatea să lucrezi la un job full-time, care să-ți aducă venituri pe merit și oportunități mari. Oficiu în centrul Chișinăului și posibilitate de a interacționa constant cu clienți pentru a le găsi sau a le vinde imobilele deținute în proprietate.

Oferim agenților cel mai bun comision pe piață și oportunități de dezvoltare.

Compania noastră are următoarele direcții de activitate:

Agenție imobiliară

Destinată pentru persoanele care absolvesc școala de agenți imobiliari, Agenția este ecosistemul în care specialiștii imobiliari în devenire își vor desfășura activitatea sub controlul unui mentor, care va fi mereu la dispoziție pentru ajutor. Venitul agentului imobiliar în Agenție constituie 70% din valoarea comisionului pe care vînzătorul îl plătește după vînzarea bunului imobil. După 12 luni de activitatea în Agenție, specialistul imobiliar poate trece în Hub, unde va beneficia de 100% comision. Venit lunar minim în cadrul agenției este de 20.000 lei.

Hub imobiliar

Reprezintă un coworking din care fac parte agenți imobiliari cu experiență de la 3 ani și mai mult. În cadrul Hub-ului, agenții imobiliari își desfășoară activitatea independent și beneficiază de toate instrumentele de lucru necesare: oficiu, consultația juristului, brokerului ipotecar, etc.

Centru ipotecar

Brokerii ipotecari din cadrul echipei vor avea grijă să găsească cea mai avantajoasă ofertă pentru clienții tăi. Brokerii colaborează cu toate băncile comerciale și cunosc toate posibilitățile și ofertele de credit ipotecar. Nu lasă nici un client fără casa la care visează, soluții găsesc chiar și pentru cei cu prima rată minimă sau venituri neoficiale.

Școala de agenți imobiliari.

Absolut gratis persoanele fără experiență în domeniu pot trece cursul de agent imobiliar în cadrul companiei Romanescu&Co. Avem un program combinat de ore teoretice și practice, care reprezinta sinteza programelor de instruire certificate la nivel mondial. Programul de instruire este relatat de un expert cu cunoștințe atât în domeniul imobiliar cât și didactic.

Ce beneficii obții dacă alegi echipa Romanescu&Co:

Acces la o bază de date amplă

Bază de date despre clienți, obiecte și investitori

Oficiu în centrul Chișinăului

Spațiu special amenajat pentru job, dar și săli speciale pentru clienți.

Colectiv tânăr, prietenos și cu experiență.

Business trainer și traininguri cu schimb de experiență.

Tehnologii de lucru moderne.

Fotograf, Videograf, Editor grafic.

Fii parte din echipa Romanescu&Co

Îndeplinește formularul și noi te contactăm!

*
*
*

CHIRIE
VANZARE
TOP
CATEGORII

CATEGORII

APARTAMENTE

CASE

COMERCIALE

TERENURI

AGENTI

BLOG

COMPLEXE REZIDENTIALE

IPOTECA

CARIERA

DESPRE NOI

CHIRIE

VANZARE

RECOMANDATE