ro  ru 

Viza de reședință - Chișinău: 3 complexe rezidențiale care merită!

Viza de reședință - Chișinău: 3 complexe rezidențiale care merită!


Echipa Romanescu&Co dă start prezentărilor Live la șantierele blocurilor locative noi a partenerilor noștri. Primul Live a avut loc pe 28 aprilie, unde brokerii Romanescu&Co au prezentat internauților trei locații: ansamblul rezindețial Artima, Ion Buzdugan 2 și ansamblul rezidențial Tudor Strișcă 19.


Artima. Brokerul imobiliar Ereșcov Roman a prezent Live de la fața locului ansamblul rezindențial Artima. Aflîndu-se în interiorul apartamentelor, acesta a demonstrat cît de spațiose sunt camerele, unde privesc geamurile, calitatea construcție și altele. Au fost prezentate interioarul apartamentelor de 49 și 75,15 m2.  Acesta a accentuat calitatea construcției și anume zidăria din cărămidă roșie Brikston, geamuri termopan, profil german Rehau dar și izolarea termică și fonică între apartamente. Artima este un complex locativ care se află la 2 min de bd. Ștefan cel Mare și este pe drept cel mai avantajos complex din punct de vedere al locației. Cel mai bun preț pentru apartamente acum este 700 euro/m2 la achitare integrală și 730 Euro/m2 pentru achitarea în rate cu 35% prima rată. Suprafețe disponibile: 44m2-75m2. Sunt disponibile și Penthouse-uri cu vederi frumoase spre Centru cu suprafețe de la 85 m2.

Cartela complexului: https://romanescu.md/complexe/1413/


Ion Buzdugan 2. Complexul a fost prezentat de brokerul imobiliar Stavro Cușmenco. Dat fiind faptul că complexul este „fratele geamăn” al ansamblului Buzdugan 1, Stavro ne-a făcut o mică excursie prin ogradă complexului care este deja dat în exploatare de mai bine de 6 luni, unde ne-a prezentat soluțiile de parcare și recreere pentru copii. În ograda complexului Buzdugan 2 va activa și o grădiniță privată. Darea în exploatare este programată peste 16 luni. Pentru apartamente avem 2 modalități de achitare, 100%  și 50/50. 
100% presupune achitarea integrală la semnarea contactului de vânzare-cumpărare la notar, și în acest fel, prețul va fi de 620 euro / m2. 
A doua modalitate de achitare presupune achitarea a 50% din costul apartamentului la semnarea contratului și 50% cînd primiți cheile la darea în exploatare. 
Ion Buzdugan 2 este la moment complexul cu cel mai avantajos preț din sectorul Buiucani.

Cartela complexului: https://romanescu.md/complexe/2064/


Tudor Strișcă este cireașa de pe tort. Proiectul cu cea mai înaltă rată de finisare dintre complexele rezidențiale prezentate de brokerii noștri în acest Live. Complexul locativ se dă în exploatare în 3-4 luni. Apartamentele sunt predate în variantă albă, cu tot sistemul de încălzire și electricitate, contoare și ușa la intrare. Brokerul Mihai Rusu ne-a prezentat în interior apartamentele și ne-a relatat despre toate ofertele: cel mai bun preț la un apartament în acest complex este 620 euro/m2. 
Suprafețe disponobile: 41m2, 51m2, 60m2, 73m2. 
Multe apartamente au ferestre îndreptate spre parcul Valea Trandafirior și respectiv vederi spectaculoase pe geam. 

Cartela complexului: https://romanescu.md/complexe/1432/

 

 

 

← Back
CHIRIE
VANZARE
TOP
CATEGORII

CATEGORII

APARTAMENTE

CASE

COMERCIALE

TERENURI

AGENTI

BLOG

COMPLEXE REZIDENTIALE

IPOTECA

CARIERA

DESPRE NOI

CHIRIE

VANZARE

RECOMANDATE